Společnost Cetelem a výhodné půjčky

06.09.2012 13:15

Film milionová bankovka je oblíbený pro vtipné situace s velkou finanční částkou. Dobu, kdy se milion považoval za hranici bohatství sice nic nezměnilo, ale milionářů je díky společnosti Cetelem mnohem více.

 

Hranice půjčky

Společnost Cetelem, která je součástí BNP Paribas, Vám milion opatří. Jako účelovou půjčku můžete použít peníze na nákup vozidla, nábytek, nemovitost nebo rekonstrukci. Cetelem při minimálních požadavcích proplatí vaše milionové faktury a vy se můžete pustit do koupě nebo opatření služeb, které jste si vyhlédli.

Rychlá půjčka

Bez dokladů a pouze na základě OP a potvrzení o výši příjmu dostanete půjčku ve výši až 200.000 Kč. Zažádat si můžete telefonicky, online nebo se dostavit na pobočku. Půjčka Vám po schválení bude odeslána na váš stávající bankovní účet. Proto neváhejte a zásobte se finanční rezervou, která je levná a snadno dostupná.

 

Milionová bankovka byla fikce, ale milionová půjčka je naprostá realita. Nemůže vám ulétnout ani se ztratit. Na účtu přistane bezpečně do několika dní a získáte tak statut milionáře. A potom bude záležet jen na vás, jak se s bohatstvím vypořádáte. Cetelem první krok učinila za vás.